Breng je boodschap duidelijk over aan je spelers met video-analyse

TeamTV Video-analyse verbetert de communicatie binnen een team en verbetert de teamprestaties. Niets geeft meer inzicht in het eigen spel dan videobeelden van wedstrijden en trainingen. Video-analyse wordt door een groeiend aantal teams gebruikt, niet alleen in de top, ook daaronder.

Probeer TeamTV een maand gratis uit

Kenmerken van TeamTV Video-analyse

Laat een reservespeler of ouder tijdens de wedstrijd even bijhouden wie er schiet, van welke afstand, en wat het resultaat is. Je ziet dan als coach een live-dashboard die je helpt om de wedstrijd te winnen.

Deel video’s online met je spelers en staf, zodat ze wedstrijdfragmenten die jij belangrijk vindt kunnen terugkijken. Wanneer ze ook maar willen, en op welk apparaat dan ook.

Na uploaden van de video geef je aan wat er gebeurt in de wedstrijd (taggen/coderen); welke acties, waar op het veld, door welke spelers, etc. Deze wedstrijdfragmenten deel je daarna met je spelers en worden gebruikt in rapporten en analyses.

Je hebt de keuze uit diverse rapportages en analyses. Deze worden automatisch gegenereerd op basis van gegevens die je tijdens of na de wedstrijd hebt ingevoerd worden.

Klanten & referenties

teamtv-videoanalyse-handbal-aalsmeer
teamtv-videoanalyse-handbal-kwiek
teamtv-videoanalyse-voetbal-heereveen
teamtv-videoanalyse-voetbal-kozakkenboys
teamtv-videoanalyse-korfbal-knkv
teamtv-videoanalyse-voetbal-fcvolendam

Bekijk TeamTV Video-analyse voor jouw sport

teamtv-videoanalyse-hockey

Hockey

Hockey is een vooruitstrevende sport. Video-analyse is een must voor elke hockeytrainer, -coach of -analist die de teamprestatie wil verbeteren. Bekijk hier wat video-analyse TeamTV precies kan betekenen voor hockeyclubs.

teamtv-videoanalyse-korfbal

Korfbal

Korfbal is een van de sporten waar video-analyse niet meer weg te denken is. De meeste korfbalclubs die werken met video-analyse gebruiken TeamTV. Bekijk hier wat video-analyse TeamTV kan betekenen voor korfbalclubs.

teamtv-videoanalyse-voetbal

Voetbal

Video-analyse wordt binnen het voetbal meer en meer gebruikt. Ook bij het vrouwenvoetbal zie je het steeds vaker. Bekijk hier wat video-analyse van TeamTV voor jou als voetbaltrainer, voetbalcoach of voetbalanalist kan doen.

teamtv-videoanalyse-handbal

Handbal

Video-analyse gebeurt meestal na de wedstrijd, maar kan tegenwoordig ook real-time. Live-tagging van TeamTV helpt je hiermee.

TeamTV Video-analyse uitproberen

Wil je ontdekken hoe TeamTV Analyse werkt? Je mag het nu een maand lang gratis uitproberen.