Visie

Gedreven door een passie voor sport, technologie en UX (user experience) gelooft TeamTV onvoorwaardelijk in het slim inzetten van internet en technologie als hulpmiddel voor het verhogen van spelplezier en het efficiënter ontwikkelen van het spelniveau van individuele spelers en teams, in de top en daaronder.

Werkwijze

We zijn continu bezig met bedenken en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en innovatieve software-oplossingen voor teamsporten. We focussen hierbij op het combineren van de beste inzichten uit drie vakgebieden: onderwijs, spelontwikkeling-kennis en technologie. Doordat we intensief betrokken zijn bij meerdere sporten zijn we in staat ontwikkelingen in de ene sport snel toe te passen in andere sporten.

Producten

We leveren een online analyse platform voor spelers, trainers, clubs en bonden. TeamTV Analyse vormt het hart van TeamTV; dit is onze hoogwaardige video-analyse oplossing. De trainer upload er eenvoudig video’s en deelt deze online met spelers, ten behoeve van wedstrijdvoorbereiding, wedstrijdevaluatie en/of het monitoren van de ontwikkeling van spelers.
Vanuit vestigingen in Arnhem en Eindhoven voorzien we meer dan 80 clubs en bonden van de beste mogelijke oplossingen op het gebied van sport-analyse software. Dit doen we o.a. voor Heereveen, FC Volendam, FC Eindhoven (voetbal), Almere, Oranje-Rood (hockey), PKC, TOP en Blauw-Wit (korfbal).

Team

Koen Vossen

Ron Steenbergen

emiel-van-lieshout

Emiel van Lieshout

anita-derks

Anita Derks